Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Nieuwe aankoop Barendrecht

04-05-2023

10%*
Rendement

Voordelen ER Capital

  • 6% cashdividend per jaar
  • Uitkering per kwartaal
  • Volledige winstdeling
  • Uitsluitend Nederlands vastgoed
  • De Rotterdamse aanpak

Ontvang gratis brochure

Afgelopen maand heeft ER Capital een prachtige nieuwe belegging aangekocht. Het betreft een 'sale and leaseback' transactie van een kantoor/bedrijfspand in Barendrecht, langjarig verhuurd aan Global Newspace. Het pand, gelegen aan Aalborg 8, zal een mooie bijdrage leveren aan de winst van de onderneming en versterkt onze spreiding

Global Newspace is, met meer dan 25 jaar ervaring, de specialist in het creëren van een inspirerende werkomgeving en draagt tevens zorg voor de uitvoering hiervan. Een ervaren team van interieur architecten, werkvoorbereiders, uitvoerders en monteurs realiseren elk inbouwproject van ontwerp tot aan de oplevering en de nazorg. Van systeemwanden en systeemplafonds tot lamellen en gordijnen en van verlichting en wall visuals tot werkplekbekabeling en vloerbedekking, bij Global Newspace zijn ze gespecialiseerd in een totaalconcept. 

Profiteer ook van rendement

Neem deel aan onze emissie*

Wilt u ook aandeelhouder in ER Capital worden? Dat kan door deel te nemen aan onze emissie. Daarmee kunt ook u profiteren van het mooie rendement wat wij op onze nieuwe aankoop in Eindhoven maken, maar ook op de bestaande portefeuille van Nederlands vastgoed. 

  • Goede spreiding
  • 6% cashdividend op jaarbasis*
  • Plus overwinst, verwacht totaalrendement ruim 10%*

* De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De in deze vooraankondiging genoemde rendementen zijn deels gebaseerd op aannames die aan wijziging onderhevig zijn dan wel voortvloeien uit modellen die niet noodzakelijkerwijs de werkelijkheid weerspiegelen.

Ook beleggen in vastgoed?

Meer informatie

Download brochure Bel direct Bel mij terug