Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Vastgoedbeheer

Het property management van vastgoed, inclusief het vinden van huurders en het aansturen van klusjesmannen, is bij ons in goede handen. Van directievoering over vennootschappen tot het vinden van huurders en het aansturen van de klusjesman. Uw vastgoedinvestering is bij ons optimaal geborgd. Bij ER Capital vindt u vastgoedbeheer waar u op kunt bouwen.

10%*
Rendement

Voordelen ER Capital

  • 6% cashdividend per jaar
  • Uitkering per kwartaal
  • Volledige winstdeling
  • Uitsluitend Nederlands vastgoed
  • De Rotterdamse aanpak

Ontvang gratis brochure

Meer dan stenen

Voor ons is vastgoed meer dan stenen. Voor het behalen van een goed rendement op ons vastgoed doen wij het commerciële en technische beheer zelf. Zo komen wij, en u, nooit voor verrassingen te staan en weten we zeker dat er alles aan gedaan wordt het maximale rendement te bereiken. Daarbij gaan wij verder dan alleen de exploitatie van vastgoed. Wij benutten het volledige potentieel van onroerend goed door verder te kijken dan het huidige gebruik. Ontsluiten van het ontwikkelingspotentieel is een belangrijke kernwaarde van ER Capital.

Ontzorgen

Tijd, aandacht, kennis van zaken. Dat is de essentie van management en beheer van vastgoed. Met ER Capital als partner heeft u nergens omkijken naar. Ontzorgen, zo noemen we dat.

Beheer voor derden 

Omdat wij onze organisatie graag inzetten voor onze relaties kunnen particuliere vastgoedbeleggers bij ons terecht voor het commercieel, technisch en administratieve beheer van hun onroerend goed.

Cases

Eerlijk is eerlijk, niet alles is mogelijk, wenselijk of haalbaar. Bij ons weet u één ding zeker: als we de gewenste uitkomst niet waar kunnen maken, beginnen we er niet aan. Het gaat u om resultaat. Ons ook. En de resultaten die we voor onze klanten hebben bereikt, laten we graag zien.

Vastgoed management

CASE 01

“Ontzorgen, van A tot Z.”

Voor diverse Nederlandse beleggers voeren wij het volledige vastgoedmanagement en –beheer uit. We ontzorgen onze beleggers van a tot z. Bij alle vastgoedportefeuilles zijn we erin geslaagd de bezettingsgraad boven de 95% te brengen.

Download brochure Bel direct Bel mij terug