Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Ons vastgoed

ER Capital investeert uitsluitend in hoogwaardig Nederlands vastgoed en vastgoedposities. Ontwikkelingspotentieel en verhuurbaarheid zijn essentieel in het behalen van rendement.  Onze vastgoedportefeuille herbergt op dit moment een ontwikkelingspijplijn van om en nabij de 200 miljoen euro, bij voorkeur te realiseren binnen dit decennium. Hieronder een greep uit onze portefeuille.

10%*
Rendement

Voordelen ER Capital

  • 6% cashdividend per jaar
  • Uitkering per kwartaal
  • Volledige winstdeling
  • Uitsluitend Nederlands vastgoed
  • De Rotterdamse aanpak

Ontvang gratis brochure

Introductie

Emmeloord

Emmeloord

In februari 2024 is ER Capital eigenaar geworden van een kantoorpand aan de Platinaweg 4-6 in Emmeloord. Het gebouw heeft energielabel A+ en bestaat uit 3 verdiepingen. De luxe kantoren hebben een oppervlak van 1545m2 en beschikken over 36 parkeerplaatsen op eigen terrein. De huidige huurders zijn De Jong en Laan Accountants, online marketingbureau Digital Monks, en Get Work Uitzendbureau.

Met deze uitbreiding van onze vastgoedportefeuille gelegen aan de A6 in de Noordoostpolder, is ER Capital nu ook te vinden in Flevoland.

Emmeloord

1.545 m2

Shurgard Eindhoven

Eindhoven

In 2022 is ER Capital eigenaar geworden van deze prachtige vastgoedpositie in Eindhoven, Brabant. Het betreft een stuk grond, in erfpacht uitgegeven aan Shurgard. De aankoop zal een mooie bijdrage leveren aan de winst van de onderneming, versterkt onze spreiding en biedt een bescherming tegen de hoge inflatie door het geïndexeerde contract tot maar liefst 2055. Shurgard is een zeer rendabele pachter die in 1995 in Brussel een eerste vestiging opende waar particulieren hun spullen konden opslaan. Vandaag is Shurgard uitgegroeid tot de grootste aanbieder van opslagruimte in Europa. In totaal hebben zij meer dan 1,3 miljoen m² opslagruimte in gebruik verdeeld over 250 opslagcentra in 7 Europese landen.

Eindhoven

4.380 m2

Den Bosch

Den Bosch

Sinds 2019 zijn wij eigenaar van dit kantoorpand in Den Bosch. Afgelopen jaar zijn de onderste twee verdiepingen volledig gerenoveerd voor een nieuwe huurder waardoor we een mooie mix van huurders hebben kunnen realiseren.

Den Bosch

2.516 m2

Den Helder

Den Helder

Het kantoorpand in Den Helder is langjarig verhuurd aan Neptune Energy en in 2023 aangekocht. Neptune Energy is een internationaal erkend, onafhankelijk olie- en gasexploratie- en productiebedrijf. Met activiteiten in Europa, Noord-Afrika en Zuidoost-Azië, heeft Neptune Energy zich gevestigd als een betrouwbare en innovatieve speler in de energiesector.

Den Helder

2.006 m2

Purmerend

Purmerend

Onze twee kantoorpanden in Purmerend zijn al vanaf de start van ER Capital in portefeuille. Zelfs door de kredietcrisis heen is de verhuurbaarheid van deze panden uitstekend gebleken. De locatie van panden, in dit geval pal naast het station, is gunstig voor een goede belegging. De gemeente wil het station verplaatsen - dit in het achterhoofd hebbende zijn wij bezig de herontwikkeling tot woningen te bestuderen.

Purmerend

3.500 m2

Hoofddorp - Substantiële herontwikkeling tot woningen

Hoofddorp - Substantiƫle herontwikkeling tot woningen

Vanaf 2007 zijn wij eigenaar van dit pand in Hoofddorp. In 2021 hebben wij een strategische positie met het oog op herontwikkeling ingenomen door het buurpand te acquireren. Onze locatie is uitstekend geschikt voor herontwikkeling naar woningen. Het perceel heeft een oppervlakte van circa 10.700 m². Het herontwikkelingsproces is gaande, gesprekken met de gemeente en ontwikkelingspartners lopen en een volumestudie is uitgevoerd. Ons streven is hier 200 tot 500 woningen te realiseren.

Hoofddorp

10.700 m2

Venlo

Venlo

Het getoonde pand ligt dicht tegen de grens van Duitsland, in Venlo. ER Capital belegt in onroerend goed uitsluitend gelegen in Nederland. Daar kennen wij de fiscale en juridische omgeving goed genoeg om ons te onderscheiden van onze concurrenten en hoogwaardig werk te kunnen leveren

Venlo

1.761 m2

Heerhugowaard

Heerhugowaard

Dit pand is de kleinste uit onze portefeuille, totaal net 1.000 m². Het pand is echter zeer geschikt om aan meerdere partijen te verhuren. De verdiepingen van circa 250 m² lenen zich uitstekend voor kleinere MKB-bedrijven. Ook bestuderen wij de herontwikkeling van dit pand tot woningen.

Heerhugowaard

1.010 m2

Bilthoven - Spoorzone ontwikkelgebied

Bilthoven - Spoorzone ontwikkelgebied

Onze beide panden in Bilthoven zijn verhuurd aan de ambulancedienst van Utrecht, alwaar zij een opleidingscentrum hebben en de regionale coördinatie van de ambulance steunpunten onderhouden. Het gebied waarin onze panden liggen is door de gemeente aangewezen als woningbouwlocatie. Wij zijn in gesprek met de huurders en een architect om hier zowel aan de huisvestingbehoefte van de huurders als aan de woningbouwbehoefte van de gemeente invulling te geven.

Bilthoven

3.924 m2

Delft

Delft

Het pand in Delft is sinds de bouw in gebruik door een hoog specialistisch bedrijf, bekend op het gebied van chipdesign. Na een sale & leaseback transactie in 2011 zijn wij eigenaar geworden en hebben onlangs het huurcontract wederom verlengd.

Delft

1.224 m2

Barendrecht

Barendrecht

Middels een sale and leaseback constructie is ER Capital in 2023 eigenaar geworden van dit bedrijfspand in Barendrecht. Bij de aankoop is een langjarige huurovereenkomst overeengekomen met Global Newspace. 

Global Newspace is, met meer dan 25 jaar ervaring, de specialist in het creëren van een inspirerende werkomgeving en draagt tevens zorg voor de uitvoering hiervan.

Barendrecht

1.424 m2

De Bilt

De Bilt

Op de provinciale weg tussen De Bilt en Utrecht heeft ER Capital een vergunning voor een brandstofuitgiftepunt langjarig verhuurd aan Total Energies. Naast een basisvergoeding is Total een variabele vergoeding per verkochte liter brandstof verschuldigd.

Doordat Total hier een onbemand tankstation exploiteert, kunnen zij brandstof tegen een concurrerend tarief aanbieden waardoor de variabele vergoeding op deze locatie een aantrekkelijke toevoeging aan het rendement op deze locatie is. 

De Bilt

1.000 m2

Deventer

Deventer

Het kantoorgebouw aan de Keulenstraat 19 in Deventer is een indrukwekkende verschijning en voor 2/3e in gebruik door Naviva, één van de grootste landelijke kraamzorgorganisaties. De overige 1/3e van het 2.200 meter grote pand, gelegen in een ruim opgezette parkachtige omgeving, staat momenteel te huur.

Deventer

2.200 m2

Download brochure Bel direct Bel mij terug