Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Investeren in ER Capital

Goed en eerlijk zakendoen. Met vertrouwen als kernwaarde. Dat is wat we u bieden als investeringspartner in kleinschalig commercieel vastgoed. Met het vizier op de lange termijn. ER Capital biedt u de mogelijkheid om samen met ons te investeren in hoogwaardig vastgoed. Naast ons reguliere aandelenaanbod en onze obligatie-emissie, bieden wij ook investeringsmogelijkheden op maat vanaf €100.000,-. Kom gerust langs voor een kop koffie of neem contact met ons op.

10%*
Rendement

Voordelen ER Capital

  • 6% cashdividend per jaar
  • Uitkering per kwartaal
  • Volledige winstdeling
  • Uitsluitend Nederlands vastgoed
  • De Rotterdamse aanpak

Ontvang gratis brochure

Nieuwe uitgifte obligaties 7,4%

Na onze eerdere emissie van converteerbare obligaties, volgt nu een nieuwe uitgifte. U ontvangt op uw obligaties een vaste rente van 7,4% op jaarbasis welke gespreid (maandelijks) wordt uitgekeerd. De looptijd van uw obligatielening is 4 jaar.

Meer weten? Maak een afspraak of download de brochure.

Aandelenemissie

ER Capital geeft cumulatief preferente winstdelende aandelen uit. Met uw deelname aan onze emissie, wordt u aandeelhouder van ER Capital NV en investeert u in Nederlands vastgoed. Meer weten over onze aandelenuitgifte: download hier het prospectus en schrijf u in.

Aanbod op maat

Vanaf €100.000,- biedt ER Capital ook investeringsmogelijkheden op maat. We gaan graag met u in gesprek om u een passend aanbod te doen. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Download brochure Bel direct Bel mij terug