Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Ons team

10%*
Rendement

Voordelen ER Capital

  • 6% cashdividend per jaar
  • Uitkering per kwartaal
  • Volledige winstdeling
  • Uitsluitend Nederlands vastgoed
  • De Rotterdamse aanpak

Ontvang gratis brochure

Er staat een gedreven team voor u klaar

Wie we zijn? ER Capital is een team van gedreven specialisten die graag voor u klaarstaan. Samen tekenen we voor de wens van onze oprichter, Eelkman Rooda: het verschil maken voor particuliere en kleine institutionele beleggers.

Sebo Eelkman Rooda

Sebo Eelkman Rooda

Oprichter ER Capital

Sebo Eelkman Rooda is na zijn studie bedrijfseconomie 1989 als accountant en fusie en overname adviseur begonnen bij diverse gerenommeerde Angelsaksisch georiënteerde organisaties.
In 1994 begon hij voor zichzelf als adviseur en investeerder gevolgd door de oprichting van ER Capital NV in 2007. Hij is sindsdien DGA en zal dat ook nog geruime tijd met zeer veel plezier en enthousiasme blijven uitvoeren.

Michelle Beenes

Michelle Beenes

Directiesecretaresse

Michelle Beenes heeft tijdens haar studie Officemanagement bij Schoevers stage gelopen bij LyondellBasell. Na haar afgeronde studie is zij in 2013 in vaste dienst getreden bij ER Capital. Michelle ondersteunt de vastgoedactiviteiten van ER Capital en is het visitekaartje van het bedrijf.

Martin Quist

Martin Quist

Senior Manager Investor Relations

Martin Quist is tijdens zijn studie Vastgoed & Makelaardij in 2007 begonnen bij ER Capital. Eerder deed hij de studie Civiele Techniek aan de Technische Universiteit in Delft. Tot vorig jaar is hij verantwoordelijk geweest voor de closed-end beleggingstak van ER Capital, waarbij hij zich met name heeft gericht op het managen van de vastgoedfondsen en het beheren van de objecten in portefeuille. Afgelopen jaar richt Martin zich met name op investor relations en het begeleiden van de beleggers en potentiële investeerders van ER Capital.

Regina de Jongh

Regina de Jongh

Manager Investor Relations

Met een carrière binnen de financiële sector, relatiemanagement en zelfstandig ondernemerschap is Regina mede door haar gedrevenheid een cruciaal onderdeel van ons team. Zij denkt in kansen in plaats van beperkingen. “Ik wil de wensen van onze klanten oprecht begrijpen en helpen deze om te zetten naar succes”. Naast de onderscheidende expertise van ER Capital NV, wordt als collectief veel waarde gehecht aan het vertrouwen van klanten, hetgeen perfect aansluit bij de denk- en handelwijze van Regina.

Jessica Looij

Jessica Looij

Vastgoedmanager

Jessica is inmiddels sinds 2006 met heel veel plezier werkzaam in het vastgoed en sinds kort verantwoordelijk voor het commercieel- en technisch beheer van de vastgoedportefeuille van ER Capital. Het werken in de vastgoedwereld is hectisch met veel ad-hoc werkzaamheden en daarom vindt zij dit ook zo leuk; geen enkele dag is hetzelfde. Jessica vindt het belangrijk dat de relatie tussen verhuurder en huurder goed is en daarom zorgt zij ervoor dat de lijntjes kort zijn en het contact tussen de partijen goed verloopt. Onze vastgoedportefeuille wordt dan ook zo efficiënt en gedreven mogelijk beheerd door haar.  

Monique Rensen

Monique Rensen

Relatiemanager

Monique Rensen is geboren en getogen in Rotterdam. Na ruim 20 jaar als schoonheidsspecialiste gewerkt te hebben werd het tijd voor iets heel anders en is zij sinds 2016 in vaste dienst getreden bij ER Capital. Monique ondersteunt de afdeling beheer van de vastgoedportefeuille en voor haar staan klantgerichtheid en serviceverlening centraal.

Fokko Eelkman Rooda

Fokko Eelkman Rooda

Junior analyst

Fokko Eelkman Rooda is econoom-in-opleiding. Binnen het team Investor Relations is hij verantwoordelijk voor het aanleveren van de marktinformatie. Daarnaast onderhoudt hij contact met onze bestaande en nieuwe investeerders. Fokko zorgt ervoor dat u ons ook op donderdagavond kunt bereiken.

Eva Olde Monnikhof

Eva Olde Monnikhof

Directeur Marketing en Investor Relations

Eva Olde Monnikhof vervult sinds oktober 2023 de functie van Directeur Marketing en Investor Relations bij ER Capital.  Eva stuurt het team Investor Relations aan en houdt zich daarnaast bezig met het strategische kader van de organisatie. Voorafgaand aan haar huidige positie werkte ze eerder als directeur bij museum DIVA in Antwerpen, België en bij BRUTUS van kunstenaar Joep van Lieshout in Rotterdam.  Eva is opgeleid als jurist en politicoloog in Leiden.

Nicole Breuker

Nicole Breuker

Controller

Nicole Breuker is ER Capital's controller. Met haar achtergrond als Registeraccountant en een passie voor financiën en boekhouding houdt zij de cijfers scherp in het oog. Ze is een liefhebber van IFRS (International Financial Reporting Standards) en werkte eerder bij de Foundation for Auditing Research (FAR) en EY.

Lizzy  van der Ploeg

Lizzy van der Ploeg

Junior vastgoedmanager

Lizzy van der Ploeg is sinds 2023 aan boord bij ER Capital. Zij biedt ondersteuning aan vastgoedmanager Jessica Looij en onderhoud het contact met onze vastgoedpartners, ontwikkelaars en huurders.

Download brochure Bel direct Bel mij terug