Ons team

10-12%*
Rendement

Voordelen ER Capital

  • 6%* jaarlijks cashdividend
  • Uitkering per kwartaal
  • Plus overwinst

Ontvang gratis brochure

Er staat een gedreven team voor u klaar

Wie we zijn? ER Capital is een team van gedreven specialisten die graag voor u klaarstaan. Samen tekenen we voor de wens van onze oprichter, Eelkman Rooda: het verschil maken voor particuliere en kleine institutionele beleggers.

Sebo Eelkman Rooda

Sebo Eelkman Rooda

Oprichter van ER Capital

Sebo Eelkman Rooda is na zijn studie bedrijfseconomie 1989 als accountant en fusie en overname adviseur begonnen bij diverse gerenommeerde Angelsaksisch georiënteerde organisaties.
In 1994 begon hij voor zichzelf als adviseur en investeerder gevolgd door de oprichting van ER Capital NV in 2007. Hij is sindsdien DGA en zal dat ook nog geruime tijd met zeer veel plezier en enthousiasme blijven uitvoeren.

Michelle Beenes

Michelle Beenes

Directiesecretaresse

Michelle Beenes heeft tijdens haar studie Officemanagement bij Schoevers stage gelopen bij LyondellBasell. Na haar afgeronde studie is zij in 2013 in vaste dienst getreden bij ER Capital. Michelle ondersteunt de vastgoedactiviteiten van ER Capital en is het visitekaartje van het bedrijf.

Martin Quist

Martin Quist

Salesmanager / Investor Relations

Martin Quist is tijdens zijn studie Vastgoed & Makelaardij in 2007 begonnen bij ER Capital. Eerder deed hij de studie Civiele Techniek aan de Technische Universiteit in Delft. Tot vorig jaar is hij verantwoordelijk geweest voor de closed-end beleggingstak van ER Capital, waarbij hij zich met name heeft gericht op het managen van de vastgoedfondsen en het beheren van de objecten in portefeuille. Afgelopen jaar richt Martin zich met name op investor relations en het begeleiden van de beleggers en potentiƫle investeerders van ER Capital.

Regina de Jongh

Regina de Jongh

Keyaccountmanager

Met een carrière binnen de financiële sector, relatiemanagement en zelfstandig ondernemerschap is Regina mede door haar gedrevenheid een cruciaal onderdeel van ons team. Zij denkt in kansen in plaats van beperkingen. “Ik wil de wensen van onze klanten oprecht begrijpen en helpen deze om te zetten naar succes”. Naast de onderscheidende expertise van ER Capital NV, wordt als collectief veel waarde gehecht aan het vertrouwen van klanten, hetgeen perfect aansluit bij de denk- en handelwijze van Regina.

Jessica Looij

Jessica Looij

Vastgoedmanager

Jessica is inmiddels sinds 2006 met heel veel plezier werkzaam in het vastgoed en sinds kort verantwoordelijk voor het commercieel- en technisch beheer van de vastgoedportefeuille van ER Capital. Het werken in de vastgoedwereld is hectisch met veel ad-hoc werkzaamheden en daarom vindt zij dit ook zo leuk; geen enkele dag is hetzelfde. Jessica vindt het belangrijk dat de relatie tussen verhuurder en huurder goed is en daarom zorgt zij ervoor dat de lijntjes kort zijn en het contact tussen de partijen goed verloopt. Onze vastgoedportefeuille wordt dan ook zo efficiënt en gedreven mogelijk beheerd door haar.  

Monique Rensen

Monique Rensen

Relatiemanager

Monique Rensen is geboren en getogen in Rotterdam. Na ruim 20 jaar als schoonheidsspecialiste gewerkt te hebben werd het tijd voor iets heel anders en is zij sinds 2016 in vaste dienst getreden bij ER Capital. Monique ondersteunt de afdeling beheer van de vastgoedportefeuille en voor haar staan klantgerichtheid en serviceverlening centraal.

Fokko Eelkman Rooda

Fokko Eelkman Rooda

Download brochure Bel direct Bel mij terug