Investeringsstrategie

Goed en eerlijk zakendoen. Met vertrouwen als kernwaarde. Dat is wat we u bieden als investeringspartner in kleinschalig commercieel vastgoed. Met het vizier op de lange termijn.

10-12%*
Rendement

Voordelen ER Capital

  • 6%* jaarlijks cashdividend
  • Uitkering per kwartaal
  • Plus overwinst

Ontvang gratis brochure

Strategie

ER Capital heeft een “buy to keep” strategie. Dit betekent dat we ons focussen op onroerend goed dat gedurende een langere termijn een goed rendement voor onze beleggers oplevert. Daarbij richten wij ons voornamelijk op Multi-tennant kantoren (met een oppervlakte tussen de 1.000 en 4.000 meter) en “light Industrial “gebouwen. Wij beleggen niet over de grens; al het onroerend goed dat wij beheren is in Nederland te vinden.

Leegstand komt nooit terug

Met betrekking tot leegstand hanteren we een “high sense of urgency” model. Iedere maand dat een verdieping leeg staat is een verloren maand en dat kan niet meer goedgemaakt worden! Daarom richten wij ons beleid zoveel mogelijk in op het voorkomen van alle leegstand. Onderdeel van dit beleid is dat we verhuurmakelaars goed belonen voor snelle verhuur. Ook zijn we bereid nieuwe (gegoede) huurders een aantrekkelijk aanbod te doen.

Samen investeren

In voorkomende gevallen is ER Capital geïnteresseerd in het gezamenlijk kopen of gedeeltelijk overnemen van onroerend goed. Voorwaarde daarbij is wel dat er duidelijke afspraken worden gemaakt en dat ER Capital het management zal voeren. 

De ‘Rotterdamse aanpak’

Onze werkwijze is pragmatisch en transparant. Knopen worden snel doorgehakt, beloften worden waargemaakt. Dat noemen we de ‘Rotterdamse aanpak’. Met als kenmerken:

– korte lijnen voor maximale flexibiliteit en daadkracht;
– heldere taal, solide argumenten;
– oog voor wederzijdse belangen, loyaliteit.

Dankzij deze aanpak is de bezettingsgraad van onze objecten uitstekend, is de controle op de kosten optimaal en hebben wij uitdagende groeiambities.

ER Capital ziet altijd kansen. En u? Neem voor kansrijke, gezamenlijke acquisities in commercieel vastgoed contact met ons op. In goed vertrouwen.

Neem contact op

Download brochure Bel direct Bel mij terug