Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Corporate finance

Elk financieringsvraagstuk verdient een realistische, toekomstbestendige oplossing. Bespreek uw uitdaging met de corporate finance-partner die de spelers kent en het spel beheerst. Van luisterend oor tot oordeelkundig advies.

Financieringsadvies

Gaat u voor continuïteit en maximale waarde? U krijgt van ons een pragmatisch, uitvoerbaar advies. Gefundeerd op aantoonbare expertise in financierings- en herfinancieringsoplossingen. Vanuit uw ondernemings- of beleggingsstrategie bewandelen we een rechte weg naar het best passende antwoord op uw financieringsvraagstuk.

Doortimmerd en betrouwbaar

Van een cijfermatig doortimmerde propositie tot succesvolle closing, het is een proces dat vraagt om kennis, focus en volharding. U krijgt van ons de specialistische begeleiding voor het gewenste resultaat. Wij kennen de markt en de harde eisen die financiers stellen aan kwaliteit en betrouwbaarheid. U ziet kansen? Wij openen deuren.

Vastgoedfinancieringen

Ziet u als ondernemer of belegger perspectieven in de vastgoedmarkt? Vertrouw op onze nuchtere benadering voor de financiering van commercieel vastgoed en verhuurde woningen. Samen gaan we voor de beste en meest rendabele deal die op dat moment op de markt te realiseren is. En als u in de context van uw vastgoedfinanciering behoefte heeft aan additioneel eigen vermogen, dan leggen we de beste opties aan u voor.

Herfinanciering en herstructurering

Elke onderneming en iedere beleggingsstrategie heeft zijn eigen dynamiek. Vaak zit het mee, soms zit
het tegen. Specifieke, tijdelijke financieringsdillema’s zijn er om opgelost te worden. Met open vizier
en durf. Als gespreks- en sparringpartner zetten wij u op het juiste spoor. Met realistische en solide
herfinancierings- en herstructureringsoplossingen, ontworpen voor een stabiele toekomst.

Vragen over corporate finance? 

Neem contact op

Cases

Eerlijk is eerlijk, niet alles is mogelijk, wenselijk of haalbaar. Bij ons weet u één ding zeker: als we de gewenste uitkomst niet waar kunnen maken, beginnen we er niet aan. Het gaat u om resultaat. Ons ook. En de resultaten die we voor onze klanten hebben bereikt, laten we graag zien.

Gedeeltelijke bancaire financiering

CASE 01

“Gedeeltelijke bancaire financiering”

Een vaste relatie van ons belegt in verhuurde woningen. Op die manier treft hij als ondernemer een solide voorziening voor zijn pensioen. Bij iedere aankoop slagen we er voor deze relatie in een gedeeltelijke bancaire financiering te realiseren.

— Zakelijk professional

Ontvang gratis brochure

Inschrijven nieuwsbrief
Privacyverklaring *
Download brochure Bel direct Bel mij terug