Uw investerings- en financieringspartner

‘Vertrouwen’ is een sleutelbegrip in ons bedrijfsvocabulaire. Wij geloven in samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen, van wederkerigheid. Dat is het fundament onder onze onderneming, die zich specialiseert in investeringen in vastgoed en grotere mkb- ondernemingen en beleggers en ondernemers ondersteunt bij vastgoedmanagement en –beheer en financieringsvraagstukken.

Onze visie

Zakendoen in een open sfeer, met oog en respect voor elkaars kwaliteiten en belangen.

Op een fatsoenlijke manier geld verdienen, voor onszelf, voor onze zakenrelaties. Dát is waar we ’s morgens met plezier voor opstaan en onze krachten voor bundelen. Vertrouwen, samenwerken en gunnen. Dat zijn in onze visie de belangrijkste bouwstenen voor succes.

Onze roots

In naam bestaat ER Capital sinds 2007. Ons Rotterdamse bedrijf is opgericht door Eelkman Rooda.

Hij is het type ondernemer van ‘een man een man, een woord een woord’. Hij schept eer in zijn werk en beschouwt elke handdruk bij een succesvolle transactie als hoogtepunt.

Eelkman Rooda vestigde zich in 1993 als zelfstandig ondernemer in zijn geliefde haven- en werkstad Rotterdam. Hij was eerder actief bij een gerenommeerd accountantskantoor en bij een consultancyorganisatie. Midden jaren negentig stond hij aan de wieg van een vermogensbeheerbedrijf, een participatiemaatschappij en een vastgoedmanagementorganisatie.

In 2007 werden de diverse disciplines samengebundeld in één bedrijf: ER Capital. Met een compact en gedreven team van professionals acteert ER Capital sindsdien succesvol op de markt van commercieel vastgoed en bedrijfsfinanciering. De onderneming investeert zelf in objecten, initieert gezamenlijke investeringen en levert een breed pakket management- en beheerdiensten. ER Capital doet dat bij voorkeur binnen duurzame klantrelaties, met gelijkwaardigheid, vertrouwen en transparantie als kernwaarden.

Persoonlijk advies, ‘Rotterdamse aanpak’

U vindt in ER Capital een investeringspartner die het persoonlijke advies koppelt aan de ‘Rotterdamse aanpak’. Realistische perspectieven, snel knopen doorhakken, geen franje. Wat we zeggen, maken we waar. We zijn ervan overtuigd dat onze stijl van zakendoen u aanspreekt. De deur van ons kantoor in Rotterdam staat voor u open.

Er staat een gedreven team voor u klaar

Wie we zijn? ER Capital is een team van gedreven specialisten die graag voor u klaarstaan. Samen tekenen we voor de wens van onze oprichter, Eelkman Rooda: het verschil maken voor particuliere en kleine institutionele beleggers.

Sebo Eelkman Rooda

Oprichter van ER Capital

Michelle Beenes

Directiesecretaresse

Martin Quist

Directeur Vastgoed

Ben van Camerijk

Partner Corporate & Private Finance

Monique Rensen

Relatiemanager

Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief!

Om op de hoogte te blijven.