Veelgestelde vragen

Voor een gedegen, persoonlijk antwoord op uw vragen over uw vastgoedinvesteringen of bedrijfsfinanciering heten wij u graag welkom op ons kantoor in Rotterdam. Bel ons of gebruik ons antwoordformulier voor een afspraak. Hieronder vindt u de eerste antwoorden op veelgestelde vragen uit onze praktijk.

 • Welke diensten bieden jullie mij aan?

  Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van het managen en beheren van uw vastgoed. Zowel het financieel en administratief beheer, waarbij wij uw jaarrekening opstellen en belastingaangiftes verzorgen, als het technisch en commercieel beheer waarbij wij uw vastgoed onderhouden en (her)verhuren.

 • Kunnen jullie mij ook helpen bij het (ver)kopen van onroerend goed?

  Ja, dat kunnen wij zeker. Wij beleggen zelf ook in vastgoed en zijn dus bedreven in het aan- en verkopen van vastgoed. Onze expertise ligt bij complexe (fiscale en/of financiële) structuren, dus ook daar kunnen wij u bij helpen.

 • Kan ER Capital mij helpen bij de verkoop van mijn bedrijf?

  Ja, wij hebben veel ervaring op het gebied van verkoop van een bedrijf alsmede de begeleiding van een bedrijfsopvolging. Wij kunnen u in contact brengen met partijen binnen ons netwerk die voor u op zoek gaan naar een geschikte koper. Ook kunnen wij u helpen bij de financiering van een koper..

 • Wil ER Capital mijn bedrijf kopen?

  Ja, wij zijn geïnteresseerd in overname van goed lopende grotere MKB ondernemingen. Betreffende overnames doen wij zelfstandig of samen met collega investeerders.

 • Kan ER Capital mij helpen bij de (her-)financiering van mijn bedrijf?

  Ja, wij hebben een zeer ruime ervaring in de begeleiding en aanvraag van bedrijfsfinancieringen. Indien gewenst willen wij mogelijk ook participeren.

 • Werkt ER Capital op no cure no pay basis?

  Nee, alleen bij het regelen van financiering van verhuurde woningen werken wij op no cure no pay basis. In alle andere gevallen dient er gedurende het traject betaald te worden. Het is bespreekbaar om een deel van de fee resultaatafhankelijk te maken.

 • Welke tarieven hanteert ER Capital?

  Onze tarieven zijn altijd maatwerk, maar u moet denken aan tarieven vergelijkbaar met die van andere professionals (advocaten, belastingadviseurs en accountants).