Veelgestelde vragen

Voor een gedegen, persoonlijk antwoord op uw vragen over uw vastgoedinvesteringen of bedrijfsfinanciering heten wij u graag welkom op ons kantoor in Rotterdam. Bel ons of gebruik ons antwoordformulier voor een afspraak. Hieronder vindt u de eerste antwoorden op veelgestelde vragen uit onze praktijk.

10-12%*
Rendement

Voordelen ER Capital

 • 6%* jaarlijks cashdividend
 • Uitkering per kwartaal
 • Plus overwinst

Ontvang gratis brochure

 • Welke diensten bieden jullie mij aan?

  Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van het managen en beheren van uw vastgoed. Zowel het financieel en administratief beheer, waarbij wij uw jaarrekening opstellen en belastingaangiftes verzorgen, als het technisch en commercieel beheer waarbij wij uw vastgoed onderhouden en (her)verhuren. Daarnaast kunt u bij ons beleggen in vastgoed.

 • Kunnen jullie mij ook helpen bij het (ver)kopen van onroerend goed?

  Ja, dat kunnen wij zeker. Wij beleggen zelf ook in vastgoed en zijn dus bedreven in het aan- en verkopen van vastgoed. Onze expertise ligt bij complexe (fiscale en/of financiële) structuren, dus ook daar kunnen wij u bij helpen.

 • Waarom zou ik kiezen voor ER Capital om mijn vastgoed te beheren?

  Wij zijn zelf ook vastgoedbelegger en kijken daarom door dezelfde bril als u. Wij beheren vastgoed voor derden alsof het ons eigen vastgoed is. Wij werken niet met externe beheerders om zodoende de focus en de binding met het vastgoed optimaal te houden. Onze tarieven zijn concurrerend en u zult zich absoluut geen nummertje voelen zoals wellicht bij de grotere kantoren. 

 • Kan ik ook mijn vastgoed in het buitenland bij ER Capital laten beheren?

  Wij beheren helaas geen buitenlands vastgoed. Om de risico's in onze eigen portefeuille in te kunnen schatten en te managen verdiepen wij ons in de Nederlandse juridische en fiscale aspecten van het vastgoed. In het buitenland is die regelgeving anders ingericht, al zijn het soms maar kleine verschillen. Maar juist in die nuanceverschillen schuilt het risico en kunnen wij daarom onze hoogstaande service voor buitenlands vastgoed niet garanderen. 

Download brochure Bel direct Bel mij terug