Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Aankoop Den Helder

13-09-2023

10%*
Rendement

Voordelen ER Capital

  • 6% cashdividend per jaar
  • Uitkering per kwartaal
  • Volledige winstdeling
  • Uitsluitend Nederlands vastgoed
  • De Rotterdamse aanpak

Ontvang gratis brochure

Afgelopen maand heeft ER Capital een interessant beleggingsobject toe kunnen voegen aan haar portefeuille. Het betreft de aankoop van een kantoorpand in Den Helder, langjarig verhuurd aan Neptune Energy. Het pand, gelegen aan Industrieweg 35, zal een mooie bijdrage leveren aan de winst en cashflow van de onderneming en versterkt onze spreiding

Neptune Energy is een internationaal erkend, onafhankelijk olie- en gasexploratie- en productiebedrijf. Met activiteiten in Europa, Noord-Afrika en Zuidoost-Azië, heeft Neptune Energy zich gevestigd als een betrouwbare en innovatieve speler in de energiesector. Hun missie is om duurzame energieoplossingen te bieden die de wereldwijde energietransitie ondersteunen.

 Ons pand in Den Helder biedt Neptune Energy een cruciale uitvalsbasis voor hun activiteiten in de Nederlandse sector van de Noordzee. De stad Den Helder, gelegen aan de kust, is een knooppunt voor offshore-energieactiviteiten en de thuisbasis van een belangrijke haveninfrastructuur. Het is ook de toegangspoort tot de offshore-windparken en olie- en gasvelden in de regio.

Profiteer ook van rendement

Neem deel aan onze emissie*

Wilt u ook aandeelhouder in ER Capital worden? Dat kan door deel te nemen aan onze emissie. Daarmee kunt ook u profiteren van het mooie rendement wat wij op onze nieuwe aankoop in Eindhoven maken, maar ook op de bestaande portefeuille van Nederlands vastgoed. 

  • Goede spreiding
  • 6% cashdividend op jaarbasis*
  • Plus overwinst, verwacht totaalrendement ruim 10%*

* De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De in deze vooraankondiging genoemde rendementen zijn deels gebaseerd op aannames die aan wijziging onderhevig zijn dan wel voortvloeien uit modellen die niet noodzakelijkerwijs de werkelijkheid weerspiegelen.

Ook beleggen in vastgoed?

Meer informatie

Download brochure Bel direct Bel mij terug