Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Aankoop Emmeloord

01-03-2024

10%*
Rendement

Voordelen ER Capital

  • 6% cashdividend per jaar
  • Uitkering per kwartaal
  • Volledige winstdeling
  • Uitsluitend Nederlands vastgoed
  • De Rotterdamse aanpak

Ontvang gratis brochure

Het gebouw heeft energielabel A+ en bestaat uit 3 verdiepingen. De luxe kantoren hebben een oppervlak van 1545m2 en beschikken over 36 parkeerplaatsen op eigen terrein. De huidige huurders zijn De Jong en Laan Accountants, online marketingbureau Digital Monks, en Get Work Uitzendbureau.

Met deze uitbreiding van onze vastgoedportefeuille gelegen aan de A6 in de Noordoostpolder, is ER Capital nu ook te vinden in Flevoland.

De Jong en Laan accountants zijn gespecialiseerd in advies aan mkb- of agrarisch ondernemers op het vlak van economische groei en duurzame prestaties voor de organisatie op de lange termijn.

Digital Monks richt zich volledig op het versterken van de online vindbaarheid van bedrijven. Hun focus ligt op SEO (Search Engine Optimization) ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie en SEA  Search Engine Advertising. In simpel Nederlands: adverteren in zoekmachines.

Tot slot: Get Work Uitzendbureau. Een uitzendbureau dat in vrijwel alle branches werkgevers en toekomstige werknemers met elkaar bij elkaar brengt.

Profiteer ook van rendement

Neem deel aan onze emissie*

Wilt u ook aandeelhouder in ER Capital worden? Dat kan door deel te nemen aan onze emissie. Daarmee kunt ook u profiteren van het mooie rendement wat wij op onze nieuwe aankoop in Emmeloord maken, maar ook op de bestaande portefeuille van Nederlands vastgoed. 

  • Goede spreiding
  • 6% cashdividend op jaarbasis*
  • Plus overwinst, verwacht totaalrendement ruim 10%*

* De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De in deze vooraankondiging genoemde rendementen zijn deels gebaseerd op aannames die aan wijziging onderhevig zijn dan wel voortvloeien uit modellen die niet noodzakelijkerwijs de werkelijkheid weerspiegelen.

Ook investeren in vastgoed?

Meer informatie

Download brochure Bel direct Bel mij terug