Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Aankoop Dordrecht II, Alblasserdam en Zoetermeer

De vastgoedportefeuille van ER Capital is per oktober 2024 uitgebreid met maar liefst 3 panden: Spazio Offices in Zoetermeer, Amstelwijckweg 15 in Dordrecht en Kelvingring 48 in Alblasserdam.

6-8%*
Rente

Voordelen ER Capital

  • Maatwerk
  • Looptijd vanaf 2 jaar
  • Rente tussen de 6 en 8%
  • Uitkering per maand of kwartaal
  • Deelname vanaf € 100.000,-

Ontvang gratis brochure

De panden zijn aangekocht van M7 Real Estate Ltd en worden gekenmerkt door langjarige huurcontracten en goede bereikbaarheid.

Spazio Offices is een kantoorgebouw uit 2006 gelegen in Zoetermeer bovenop winkelcentrum Stadshart Zoetermeer van Unibail-Rodamco Westfield. De kantoren zijn nagenoeg volledig verhuurd. Het pand is ook aan de binnenzijde prachtig afgewerkt en heeft energielabel A++.

Het object in Alblasserdam bestaat uit ca. 1.400 m2 kantoorruimte en is volledig langjarig verhuurd. Het strategisch gelegen pand, onder de rook van Rotterdam, is gebouwd in 1999.

Met de aankoop van de zelfstandig gelegen kantoorvilla op landgoed "Klein Amstelwijck" (uit de 17e eeuw) in Dordrecht heeft ER Capital niet alleen Amstelwijckweg 15 in bezit, maar ook het naastgelegen pand: nummer 11. Het door Hooper Architects ontworpen gebouw is gerealiseerd in 2003. De totale verhuurbare vloeroppervlakte van de kantoorvilla bedraagt circa 1.300 m², verdeeld over 3 verdiepingen en huisvest een uitgeverij. Het gebouw is gelegen op eigen grond.

Download brochure Bel direct Bel mij terug