Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Wat te doen met spaargeld?

In een economie waarin inflatie de norm lijkt te zijn, rendabele spaarrekeningen iets van het verleden lijken en er allerlei onzekerheden over de vernieuwing van het pensioenstelsel bestaan, is het logisch dat u zich afvraagt wat u dan het beste kunt doen met spaargeld. Niets doen lijkt het meest onverstandig, op alles uitgeven na dan wellicht... Maar hoe zorgt u dan wel dat uw spaargeld niet minder, maar juist meer waard wordt?

Wat te doen met spaargeld?

Investeren

U kunt uw geld investeren in zaken die u passief inkomen op gaan leveren op de lange termijn. Zeker als u hiervoor enkel geld gebruikt dat u echt over heeft, en dus niet op de korte termijn nodig gaat hebben, kunnen de juiste investeringen ervoor zorgen dat u binnen een aantal jaar een aanzienlijk vergroot eigen vermogen bezit. Het probleem hierbij is alleen voor de meeste mensen dat er veel kennis en ervaring benodigd is om tot de juiste investeringen te komen - en dat kost tijd. Aangezien verreweg de meesten hier geen tijd voor hebben of liever andere dingen in hun vrije tijd doen, is het raadzaam uw investeringen door professionals te laten doen.

Investeren in vastgoed

Als u op zoek gaat naar beleggingsfondsen stapt u een wereld in met enorm veel opties, maten van risico en betrouwbare en minder betrouwbare aanbieders. Eigenlijk wordt het u op deze manier niet eens zo heel veel makkelijker gemaakt dan wanneer u zelf uw beleggingen uitkiest op bijvoorbeeld de aandelenmarkt. Daarom adviseren wij u te investeren in vastgoed via vastgoedbeheerders. Dat is namelijk een relatief stabiele en betrouwbare vorm van investeren, die u veel winst op kan leveren.

Wat te doen met spaargeld? Investeren in vastgoed!

De voordelen van beleggen in vastgoed:

  1. Het is een relatief stabiele markt waar veel vraag naar is;
  2. Het is relatief goed te voorspellen hoeveel rendement het u oplevert; (U kunt hier een rendementsberekening proberen)
  3. Zelfs als een pand niet in waarde stijgt, levert het huurinkomsten op;
  4. Bij ervaren vastgoedbeheerders kunnen betrouwbare huurders worden geselecteerd;
  5. Vastgoedbeheerders zorgen door een brede vastgoedportefeuille voor een spreiding van uw investering en verkleinen daarmee nog verder het risico;
  6. De voorraad kantoorpanden in Nederland neemt af, waardoor een vastgoedbeheerder met kantoorpanden in de portefeuille grote kans op goede winst maakt;
  7. Investeren in onroerend goed is een goede keuze wanneer er sprake is van inflatie; (Daar kunt u hier meer over lezen)

Conclusie

Het zal voor iedereen verschillen hoeveel risico ze willen nemen met beleggingsfondsen en hoeveel tijd ze willen stoppen in het eventueel zelf beleggen van spaargeld. Wij zullen u altijd aanraden te investeren in stenen - in vastgoed dus! Door aandelen af te nemen bij een vastgoedbeheerder hoeft u niet dusdanig vermogend te zijn dat u in uw eentje een heel beleggingspand aan kunt schaffen, maar wordt u mede-eigenaar van de gehele portefeuille. 

Bij ER Capital vindt u een organisatie die al meer dan 15 jaar bestaat en groeit, met een diverse vastgoed portefeuille. Wij staan u graag te woord voor al uw vragen over beleggen en onroerend goed. U kunt dus altijd even contact opnemen, of u aanmelden voor onze nieuwsbrief!

 

Neem contact op

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws omtrent investeren in beleggingspanden.

Download brochure Bel direct Bel mij terug