Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Converteerbare obligaties:

Veilig investeren met rendement

Converteerbare obligaties zijn obligaties die om te zetten (‘converteerbaar’) zijn naar aandelen. Investeren in dit type obligatie is zeer veilig en geeft een relatief hoge mate van zekerheid op rendement. Op deze pagina leggen we u kort uit wat obligaties precies zijn en waarom converteerbare obligaties een goede aanvulling op uw passief inkomen kunnen vormen.

Converteerbare obligaties afnemen in vastgoed?

Wat zijn obligaties?

Een obligatie is een waardepapier dat verstrekt kan worden in ruil voor geld. Degene die dit waardepapier aanschaft, is in feite een kredietgever, die een soort lening verstrekt aan de uitgever van de obligatie. De uitgever van een obligatie wordt ook wel de emittent genoemd en deze verstrekt over het algemeen rentevergoeding over de uitgegeven obligaties. De rentevergoeding wordt uitgekeerd aan de obligatiehouder gedurende de looptijd van de obligaties, die bij de meeste obligaties van tevoren bepaald is. Wanneer deze looptijd voorbij is, moet de ‘lening’ weer terugbetaald worden door de emittent.

Investeren in kantoorpanden bij ER Capital

Converteerbare obligaties in vastgoed

Dit type obligatie biedt relatief veel zekerheid op rendement. Allereerst omdat u meestal rente ontvangt, daarnaast moet de lening terugbetaald worden en tot slot is er nog de optie om de obligatie om te zetten naar aandelen. Als u de risico's in uw investeringsportefeuille nog verder wil beperken, kies dan voor obligaties in een vastgoedonderneming. Vastgoed is een van de meest stabiele sectoren om uw spaargeld in te laten groeien. Op onze pagina Waarom investeren in vastgoed? kunt u meer lezen over waar dit door komt.

Ook investeren in vastgoed?

Bij ER Capital bieden wij u de mogelijkheid converteerbare obligaties af te nemen met een zeer aantrekkelijke 7,4% rente, met een looptijd van 4 jaar. Als vastgoedonderneming kopen wij niet alleen vastgoed en vastgoedposities, maar ontwikkelen, beheren en verhuren wij deze eveneens. Door onze obligaties of cumulatief preferente aandelen af te nemen, wordt u belanghebbende in onze onderneming en profiteert u van de ervaring en expertise van een organisatie die al sinds 2007 een gevestigde naam op de vastgoedmarkt is. Klik hieronder door naar onze obligaties of neem direct contact met ons op voor meer informatie!


Bekijk onze obligaties Neem contact op

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van investeren in vastgoed.

Download brochure Bel direct Bel mij terug