Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Waarom investeren in vastgoed?

Tegenwoordig zijn spaarrekeningen bij banken niet meer de manier om kapitaal te laten groeien. De rente is ontzettend laag en kan door de huidige inflatie zelfs als negatieve rente worden gezien. Om weer rendement uit uw spaargeld te kunnen halen, is het raadzaam dit te investeren. Waarom dan investeren in vastgoed? Daar kunt u hier meer over lezen.

Waarom investeren in vastgoed?

Veilig en stabiel investeren

Als u uw spaargeld wilt zien groeien, waardoor u passief inkomen gaat genereren, kunt u op veel verschillende manieren investeren. Uiteraard zou u zelf de beurs op kunnen gaan en actief in bijvoorbeeld aandelen, obligaties of crypto gaan handelen. Aangezien de meeste mensen hier niet de tijd en/of expertise voor bezitten, laten ze dit vaak door externe investeringsmaatschappijen doen. Ook dit biedt uiteraard geen garantie op een vergroting van uw kapitaal. Bij ER Capital geloven we dat investeren in vastgoed dé manier is om veilig en stabiel passief inkomen te vergaren. Maar waarom heeft investeren in vastgoed, ookwel onroerend goed genoemd, dan zoveel minder risico dan andere manieren van investeren?

U kunt hier meer lezen over de definitie van vastgoed/onroerend goed.

Bij ER Capital investeert u verstandig door onze Cumulatief Preferente Aandelen (cumprefs) af te nemen. U kunt hier meer lezen over waarom deze methode u een constante winstuitkering op gaat leveren en waarom dit snel op kan lopen, of meteen een rendementsberekening doen om te zien wat uw investering u op zou leveren. Ook zouden we graag kennis maken met u en al uw vragen over onze manier van investeren beantwoorden. Door op onderstaande button te klikken kunt u contact met ons opnemen en erachter komen hoe wij uw kapitaal kunnen laten groeien!

NEEM CONTACT OP

Bekijk ook onze brochure en prospectus:

Aandelen prospectus

Aandelen brochure

Download brochure Bel direct Bel mij terug