Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Beleggingspand kopen? Dat hoeft niet alleen!

Spaargeld investeren is zelden zo populair geweest als nu. In een tijd waarin de rente op spaargeld nagenoeg nihil is, terwijl inflatie toe blijft nemen, is het logisch dat mensen andere manieren zoeken om passief inkomen te genereren. Een beleggingspand kopen is een van de meest stabiele manieren om dit te doen. Maar, wat is een beleggingspand of investeringspand eigenlijk? En hoe investeert u in beleggingspanden als u nog niet genoeg vermogen heeft dit zelfstandig te doen? Kunt u investeren in vastgoed met weinig geld?

Investeren in beleggingspanden bij ER Capital

Beleggingspand kopen bij ER Capital in Rotterdam

Wat is een beleggingspand?

Onder beleggingspanden verstaan we vastgoed, of onroerend goed, dat verhuurd wordt. Dit kunnen huurwoningen zijn, maar ook kantoorpanden, winkelpanden, horecapanden of zelfs garageboxen. Ieder gebouw dat geheel of gedeeltelijk verhuurd kan worden kan een beleggingspand zijn. Hier kunt u meer lezen over de definitie van vastgoed.

Een passiever alternatief

Het is niet gek als u hierdoor ietwat ontmoedigd bent. Investeren in een beleggingspand vereist naast een flinke investering ook nog eens veel kennis, tijd en energie. Daarom kunt u er ook voor kiezen enkel de investering te doen - dan doen wij van ER Capital de rest! Zo worden inkomsten uit beleggingspanden weer echt passief inkomen. Hierdoor geeft u niet alleen alles wat er bij vastgoedbeheer komt kijken uit handen, u kunt ook nog eens met een veel lagere investering meedoen dan wanneer u zonder hulp een pand zou moeten kopen. Door aandeelhouder te worden bij ER Capital investeert u in vastgoed, maar hoeft u enkel de investering te doen. U kunt onze gratis rendementsberekening doen om te kijken wat uw beoogde investering op zal gaan leveren, of u kunt zich verder verdiepen in de Cumulatief Preferente Aandelen die we uitgeven. Voor vragen kunt u altijd even contact opnemen - we staan u graag te woord met meer informatie of advies! Uiteraard bent u van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam.

Neem contact op Doe de gratis Rendementsberekening 

Download brochure Bel direct Bel mij terug