Beleggen in vastgoed

Benieuwd naar de mogelijkheden om spaargeld te laten renderen? Beleggen in vastgoed geeft op dit moment een uitstekend rendement. Goed en eerlijk zakendoen, met vertrouwen als kernwaarde. Dat is wat wij kunnen bieden als investeringspartner in kleinschalig commercieel vastgoed.  

Ontvang gratis informatie

10-12%*
Rendement

De voordelen

Waarom ER Capital?

  • Deelname vanaf 4.000 aandelen à € 3,-
  • Jaarlijks 6% in cash
  • Uitkering per kwartaal
  • Geprojecteerd totaalrendement 10-12%

BEREKEN UW RENDEMENT

Bereken uw beoogde rendement

Bent u benieuwd welk rendement u zou kunnen halen uit een investering bij ER Capital? Vul dan hier de hoogte van uw beoogde investering en de gewenste duratie in! U krijgt dan direct een schatting van de winst die u hieruit zou kunnen halen.

Bovendien kunt u door op 'Download' te klikken direct een uitgebreider investeringsoverzicht in uw mailbox ontvangen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op!

%
%

Deelname Emissie vanaf € 12.000

6%* jaarlijks cashdividend

Uitkering per kwartaal

Plus overwinst

Geprojecteerd totaalrendement 10-12%*

Ik heb interesse

Shurgard Eindhoven

Eindhoven

In 2022 is ER Capital eigenaar geworden van deze prachtige belegging te Eindhoven. Het betreft een stuk grond, in erfpacht uitgegeven aan Shurgard. De aankoop zal een mooie bijdrage leveren aan de winst van de onderneming, versterkt onze spreiding en biedt een bescherming tegen de hoge inflatie door het geïndexeerde contract tot maar liefst 2055. Shurgard is een zeer rendabele pachter die in 1995 in Brussel een eerste vestiging opende waar particulieren hun spullen konden opslaan. Vandaag is Shurgard uitgegroeid tot de grootste aanbieder van opslagruimte in Europa. In totaal hebben zij meer dan 1,3 miljoen m² opslagruimte in gebruik verdeeld over 250 opslagcentra in 7 Europese landen.

Eindhoven

4.380 m2

Den Bosch

Den Bosch

Sinds 2019 zijn wij eigenaar van dit kantoorpand in Den Bosch. Afgelopen jaar zijn de onderste twee verdiepingen volledig gerenoveerd voor een nieuwe huurder waardoor we een mooie mix van huurders hebben kunnen realiseren.

Den Bosch

2.516 m2

Den Helder

Den Helder

Het kantoorpand in Den Helder is langjarig verhuurd aan Neptune Energy en in 2023 aangekocht. Neptune Energy is een internationaal erkend, onafhankelijk olie- en gasexploratie- en productiebedrijf. Met activiteiten in Europa, Noord-Afrika en Zuidoost-Azië, heeft Neptune Energy zich gevestigd als een betrouwbare en innovatieve speler in de energiesector.

Den Helder

2.006 m2

Purmerend

Purmerend

Onze twee kantoorpanden in Purmerend zijn al vanaf de start van ER Capital in portefeuille. Zelfs door de kredietcrisis heen is de verhuurbaarheid van deze panden uitstekend gebleken. De locatie van panden, in dit geval pal naast het station, zijn essentieel voor een goede belegging.

Purmerend

3.500 m2

Hoofddorp

Hoofddorp

Vanaf 2007 zijn wij eigenaar van dit pand in Hoofddorp. In 2021 hebben wij een strategische positie met het oog op herontwikkeling ingenomen door het buurpand te acquireren. Onze locatie is uitstekend geschikt voor herontwikkeling naar woningen. De gemeente Hoofddorp heeft een voorkeursrecht gevestigd op ons perceel van circa 10.700 m². Gesprekken over verkoop aan een ontwikkelaar lopen en bieden mooie vooruitzichten. 

Hoofddorp

10.700 m2

Venlo

Venlo

Het getoonde pand ligt dicht tegen de grens van Duitsland, in Venlo. ER Capital belegt in onroerend goed uitsluitend gelegen in Nederland. Daar kennen wij de fiscale en juridische omgeving goed genoeg om ons te onderscheiden van onze concurrenten en hoogwaardig werk te kunnen leveren

Venlo

1.761 m2

Heerhugowaard

Heerhugowaard

Dit pand is de kleinste uit onze portefeuille, totaal net 1.000 m². Het pand is echter zeer geschikt om aan meerdere partijen te verhuren. De verdiepingen van circa 250 m² lenen zich uitstekend voor kleinere MKB-bedrijven. Door deze flexibiliteit zijn we in staat om ook in een beperkte kantorenmarkt cashflow te genereren.

Heerhugowaard

1.010 m2

Bilthoven

Bilthoven

Onze beide panden in Bilthoven zijn verhuurd aan de ambulancedienst van Utrecht, alwaar zij een opleidingscentrum hebben en de regionale coördinatie van de ambulance steunpunten onderhouden. De panden zijn ruim tien jaar in ons bezit en volledig ten behoeve van de huurder verbouwd.

Bilthoven

3.924 m2

Delft

Delft

Het pand in Delft is sinds de bouw in gebruik door een hoog specialistisch bedrijf, bekend op het gebied van chipdesign. Na een sale & leaseback transactie in 2011 zijn wij eigenaar geworden en hebben onlangs het huurcontract wederom verlengd.

Delft

1.224 m2

Barendrecht

Barendrecht

Middels een sale and leaseback constructie is ER Capital in 2023 eigenaar geworden van dit bedrijfspand in Barendrecht. Bij de aankoop is een langjarige huurovereenkomst overeengekomen met Global Newspace. 

Global Newspace is, met meer dan 25 jaar ervaring, de specialist in het creëren van een inspirerende werkomgeving en draagt tevens zorg voor de uitvoering hiervan.

Barendrecht

1.424 m2

De Bilt

De Bilt

Op de provinciale weg tussen De Bilt en Utrecht heeft ER Capital een vergunning voor een brandstofuitgiftepunt langjarig verhuurd aan Total Energies. Naast een basisvergoeding is Total een variabele vergoeding per verkochte liter brandstof verschuldigd.

Doordat Total hier een onbemand tankstation exploiteert, kunnen zij brandstof tegen een concurrerend tarief aanbieden waardoor de variabele vergoeding op deze locatie een aantrekkelijke toevoeging aan het rendement op deze locatie is. 

De Bilt

1.000 m2

Deventer

Deventer

Het kantoorgebouw aan de Keulenstraat 19 in Deventer is een indrukwekkende verschijning en in voor 2/3e gebruik door Naviva, één van de grootste landelijke kraamzorgorganisaties. De overige 1/3e van het 2.200 meter grote pand, gelegen in een ruim opgezette parkachtige omgeving, staat momenteel te huur.

Deventer

2.200 m2

Download brochure

Inschrijven nieuwsbrief
Privacyverklaring *

Veelgestelde vragen

Contact

ER Capital ziet altijd kansen! Bent u benieuwd naar de kansen die beleggen in vastgoed voor u biedt?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Neem contact op

Download brochure Bel direct Bel mij terug