Beleggen in vastgoed

Goed en eerlijk zakendoen. Met vertrouwen als kernwaarde. Dat is wat we u bieden als investeringspartner in kleinschalig commercieel vastgoed. Met het vizier op de lange termijn.

Beleggingsstrategie

Wie investeert in vastgoed, denkt vanuit rendementscenario’s en kiest daar een doelmatige strategie bij. Onze beleggingsstrategie is gericht op kleinschalig, commercieel vastgoed: kantoren, bedrijfsruimtes, winkels en verhuurde woningen.

Dicht bij huis, ver in de tijd

We zoeken het dicht bij huis, in Nederland. Belangrijke pijlers zijn: betrouwbare objecten, aantoonbare rendementsperspectieven en duurzame waardevermeerdering. In kleinere objecten beleggen we voor eigen rekening. Voor grotere objecten en waardevermeerdering van uw vastgoedportefeuille gaan we graag duurzame relaties aan. Daarbij leveren we toegevoegde waarde in de vorm van management en beheer. We kijken ver in de tijd en zorgen we voor tevreden huurders en duurzaam onderhoud.

Samen investeren in vastgoed

Zoekt u een betrouwbare investeringspartner voor commerciële objecten die waarde toevoegen aan uw vastgoedportefeuille? Gaat uw voorkeur uit naar een zakenpartner met aantoonbare ervaring in management en beheer van commercieel vastgoed? Ons team staat er klaar voor.

De ‘Rotterdamse aanpak’

Onze werkwijze is pragmatisch en transparant. Knopen worden snel doorgehakt, beloften worden waargemaakt. Dat noemen we de ‘Rotterdamse aanpak’. Met als kenmerken:

– korte lijnen voor maximale flexibiliteit en daadkracht;
– heldere taal, solide argumenten;
– oog voor wederzijdse belangen, loyaliteit.

Dankzij deze aanpak is de bezettingsgraad van onze objecten uitstekend, is de controle op de kosten optimaal en hebben wij uitdagende groeiambities.

ER Capital ziet altijd kansen. En u? Neem voor kansrijke, gezamenlijke acquisities in commercieel vastgoed contact met ons op. In goed vertrouwen.

Vragen over kansrijke vastgoed-acquisities?
Voor u rollen we de rode loper uit.

Meer weten?

Bel of mail voor een afspraak

010 288 1446
info@ercapital.nl

De voordelen

Waarom ER Capital?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Brede kennis, uniek netwerk
  • Betrouwbaar en discreet
  • Pragmatisch en betrokken
  • Eerlijk en transparant

Cases

Eerlijk is eerlijk, niet alles is mogelijk, wenselijk of haalbaar. Bij ons weet u één ding zeker: als we de gewenste uitkomst niet waar kunnen maken, beginnen we er niet aan. Het gaat u om resultaat. Ons ook. En de resultaten die we voor onze klanten hebben bereikt, laten we graag zien.
Case 01

“Van ‘zwaar onder water’, naar mooie winst.”

Met een geslaagde aandelentransactie kochten wij een vennootschap van een Amerikaans beleggingsfonds, waarvan het vastgoed zwaar ‘onder water’ stond. Wij wisten de financieringsstructuur te optimaliseren en konden het vastgoed vervolgens met een mooie winst verkopen.

— Beleggen in Vastgoed

Case 02

“Wij houden niet van leegstand”

De afgelopen tien jaar ligt de gemiddelde bezettingsgraad van onze vastgoedportefeuille ruim boven de 95 procent.

— Beleggen in vastgoed