Ondernemen in vastgoed

Ondernemen in vastgoed met rendement. Als mede aandeelhouder in ER Capital NV kunt u meedelen in de rendement van onze activiteiten en vastgoedportefeuille.

10-12%*
Rendement

Voordelen ER Capital

  • 6%* jaarlijks cashdividend
  • Uitkering per kwartaal
  • Plus overwinst

Ontvang gratis brochure

Bereken uw beoogde rendement

Bent u benieuwd welk rendement u zou kunnen halen uit een investering bij ER Capital? Vul dan hier de hoogte van uw beoogde investering en de gewenste duratie in! U krijgt dan direct een schatting van de winst die u hieruit zou kunnen halen.

Bovendien kunt u door op 'Download' te klikken direct een uitgebreider investeringsoverzicht in uw mailbox ontvangen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op!

%
%

Deelname Emissie vanaf € 12.000

6%* jaarlijks cashdividend

Uitkering per kwartaal

Plus overwinst

Geprojecteerd totaalrendement 10-12%*

Ontvang gratis informatie

Vastgoed management en -beheer

Heeft u zelf vastgoed in beheer? Wij helpen u graag bij het management en beheer hiervan. Investeren in vastgoed is rendabel, maar brengt ook specifieke verantwoordelijkheden met zich mee. Tijd, aandacht en kennis van zaken, dat is de essentie. Met ER Capital als management- en beheerpartner heeft u nergens omkijken naar. Ontzorgen, zo noemen we dat. Uw investering is bij ons in vaardige, vertrouwde handen.

Compleet beheerpakket

U vindt bij ons de vereiste expertise, betrokkenheid en sectorkennis voor een adequate uitvoering van alle management- en beheertaken die maken dat uw vastgoedportefeuille in topconditie blijft. Die taken zijn onderverdeeld in:

  • Administratief beheer
  • Technisch beheer
  • Commercieel beheer

Waardevermeerdering

U kunt de directie en administratie van uw vastgoedportefeuille zorgeloos aan ons toevertrouwen. Daarnaast bieden we professionele ondersteuning bij het oplossen van technische problemen en organiseren we efficiënte onderhoudsprocedures. Onze inspanningen zijn gericht op waardevermeerdering. Daarom brengen we ook advies uit op het gebied van verduurzaming.

‘We houden niet van leegstand’

De waarde van uw vastgoed is sterk gelieerd aan verhuur- en gebruiksprestaties. Bij ER Capital houden we niet van leegstand. We bieden huurders en gebruikers toegevoegde waarde. Dat betaalt zich terug in de hoge bezettingsgraad van de panden die we in beheer hebben. En uiteindelijk in uw opbrengst. Dáár draait het om, in de duurzame relatie die we graag met u aangaan.

Contact

ER Capital ziet altijd kansen! Bent u benieuwd naar de kansen die beleggen in vastgoed voor u biedt?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Neem contact op

 

Benieuwd naar onze cases? Bekijk ze hier.

Download brochure Bel direct Bel mij terug