Vastgoed portfolio

ER Capital belegt uitsluitend in hoogwaardig onroerend goed. Verhuurbaarheid is essentieel in het behalen van rendement. Hieronder een greep uit onze portefeuille.
Case 01

Hoofddorp

Ons pand in Hoofddorp is langjarig verhuurd aan CAE, een Canadees beursgenoteerd bedrijf gespecialiseerd in de productie van en het onderwijs op flightsimulators. In het naburige pand staan de flightsimulators opgesteld waarbij ons pand gebruikt wordt als kantoorlocatie.

Case 02

Stationsvastgoed

Onze kantoorpanden in Purmerend zijn al vanaf de start van ER Capital in portefeuille. Zelfs door de kredietcrisis heen is de verhuurbaarheid van deze panden uitstekend gebleken. De locatie van panden, in dit geval pal naast het station, zijn essentieel voor een goede belegging.

Case 03

Venlo

Het getoonde pand ligt dicht tegen de grens van Duitsland, in Venlo. ER Capital belegt in onroerend goed uitsluitend gelegen in Nederland. Daar kennen wij de fiscale en juridische omgeving goed genoeg om ons te onderscheiden van onze concurrenten en hoogwaardig werk te kunnen leveren.

Case 04

Heerhugowaard

Dit pand is de kleinste uit onze portefeuille, totaal net 1.000 m². Het pand is echter zeer geschikt om aan meerdere partijen te verhuren. De verdiepingen van circa 250 m² lenen zich uitstekend voor kleinere MKB-bedrijven. Door deze flexibiliteit zijn we in staat om ook in een beperkte kantorenmarkt cashflow te genereren.

Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief!

Om op de hoogte te blijven.