Vastgoed portefeuille

ER Capital belegt uitsluitend in hoogwaardig onroerend goed. Verhuurbaarheid is essentieel in het behalen van rendement. Hieronder een greep uit onze portefeuille.

10-12%*
Rendement

Voordelen ER Capital

  • 6%* jaarlijks cashdividend
  • Uitkering per kwartaal
  • Plus overwinst

Ontvang gratis brochure

Shurgard Eindhoven

Eindhoven

In 2022 is ER Capital eigenaar geworden van deze prachtige belegging te Eindhoven. Het betreft een stuk grond, in erfpacht uitgegeven aan Shurgard. De aankoop zal een mooie bijdrage leveren aan de winst van de onderneming, versterkt onze spreiding en biedt een bescherming tegen de hoge inflatie door het geïndexeerde contract tot maar liefst 2055. Shurgard is een zeer rendabele pachter die in 1995 in Brussel een eerste vestiging opende waar particulieren hun spullen konden opslaan. Vandaag is Shurgard uitgegroeid tot de grootste aanbieder van opslagruimte in Europa. In totaal hebben zij meer dan 1,3 miljoen m² opslagruimte in gebruik verdeeld over 250 opslagcentra in 7 Europese landen.

Eindhoven

4.380 m2

Den Bosch

Den Bosch

Sinds 2019 zijn wij eigenaar van dit kantoorpand in Den Bosch. Afgelopen jaar zijn de onderste twee verdiepingen volledig gerenoveerd voor een nieuwe huurder waardoor we een mooie mix van huurders hebben kunnen realiseren.

Den Bosch

2.516 m2

Purmerend

Purmerend

Onze twee kantoorpanden in Purmerend zijn al vanaf de start van ER Capital in portefeuille. Zelfs door de kredietcrisis heen is de verhuurbaarheid van deze panden uitstekend gebleken. De locatie van panden, in dit geval pal naast het station, zijn essentieel voor een goede belegging.

Purmerend

3.500 m2

Hoofddorp

Hoofddorp

Vanaf 2007 zijn wij eigenaar van dit pand in Hoofddorp. In 2021 hebben wij een strategische positie met het oog op herontwikkeling ingenomen door het buurpand te acquireren. Onze locatie is uitstekend geschikt voor herontwikkeling naar woningen. De gemeente Hoofddorp heeft een voorkeursrecht gevestigd op ons perceel van circa 10.700 m². Gesprekken over verkoop aan een ontwikkelaar lopen en bieden mooie vooruitzichten. 

Hoofddorp

10.700 m2

Venlo

Venlo

Het getoonde pand ligt dicht tegen de grens van Duitsland, in Venlo. ER Capital belegt in onroerend goed uitsluitend gelegen in Nederland. Daar kennen wij de fiscale en juridische omgeving goed genoeg om ons te onderscheiden van onze concurrenten en hoogwaardig werk te kunnen leveren

Venlo

1.761 m2

Heerhugowaard

Heerhugowaard

Dit pand is de kleinste uit onze portefeuille, totaal net 1.000 m². Het pand is echter zeer geschikt om aan meerdere partijen te verhuren. De verdiepingen van circa 250 m² lenen zich uitstekend voor kleinere MKB-bedrijven. Door deze flexibiliteit zijn we in staat om ook in een beperkte kantorenmarkt cashflow te genereren.

Heerhugowaard

1.010 m2

Bilthoven

Bilthoven

Onze beide panden in Bilthoven zijn verhuurd aan de ambulancedienst van Utrecht, alwaar zij een opleidingscentrum hebben en de regionale coördinatie van de ambulance steunpunten onderhouden. De panden zijn ruim tien jaar in ons bezit en volledig ten behoeve van de huurder verbouwd.

Bilthoven

3.924 m2

Delft

Delft

Het pand in Delft is sinds de bouw in gebruik door een hoog specialistisch bedrijf, bekend op het gebied van chipdesign. Na een sale & leaseback transactie in 2011 zijn wij eigenaar geworden en hebben onlangs het huurcontract wederom verlengd.

Delft

1.224 m2

Deventer

Deventer

Het kantoorgebouw aan de Keulenstraat 19 in Deventer is een indrukwekkende verschijning en in voor 2/3e gebruik door Naviva, één van de grootste landelijke kraamzorgorganisaties. De overige 1/3e van het 2.200 meter grote pand, gelegen in een ruim opgezette parkachtige omgeving, staat momenteel te huur.

Deventer

2.200 m2

Download brochure Bel direct Bel mij terug