Vastgoed portefeuille

ER Capital belegt uitsluitend in hoogwaardig onroerend goed. Verhuurbaarheid is essentieel in het behalen van rendement. Hieronder een greep uit onze portefeuille.

10-12%*
Rendement

Voordelen ER Capital

  • 6%* jaarlijks cashdividend
  • Uitkering per kwartaal
  • Plus overwinst

Ontvang gratis brochure

Hoofddorp

Hoofddorp

Vanaf 2007 zijn wij eigenaar van dit pand in Hoofddorp. In 2021 hebben wij een strategische positie met het oog op herontwikkeling ingenomen door het buurpand te acquireren. Onze locatie is uitstekend geschikt voor herontwikkeling naar woningen. De gemeente Hoofddorp heeft een voorkeursrecht gevestigd op ons perceel van circa 10.700 m². Gesprekken over verkoop aan een ontwikkelaar lopen en bieden mooie vooruitzichten. 

Download gratis brochure

Venlo

Venlo

Het getoonde pand ligt dicht tegen de grens van Duitsland, in Venlo. ER Capital belegt in onroerend goed uitsluitend gelegen in Nederland. Daar kennen wij de fiscale en juridische omgeving goed genoeg om ons te onderscheiden van onze concurrenten en hoogwaardig werk te kunnen leveren.

Oppervlakte 1.761 m²
Jaarhuur € 213.000

Download gratis brochure

Bilthoven

Bilthoven

Onze beide panden in Bilthoven zijn verhuurd aan de ambulancedienst van Utrecht, alwaar zij een opleidingscentrum hebben en de regionale coördinatie van de ambulance steunpunten onderhouden. De panden zijn ruim tien jaar in ons bezit en volledig ten behoeve van de huurder verbouwd.

Oppervlakte 3.294 m²
Jaarhuur € 420.000

Download gratis brochure

Delft

Delft

Het pand in Delft is sinds de bouw in gebruik door een hoog specialistisch bedrijf, bekend op het gebied van chipdesign. Na een sale & leaseback transactie in 2011 zijn wij eigenaar geworden en hebben onlangs het huurcontract wederom verlengd.

Oppervlakte 1.224 m²
Jaarhuur € 212.000

Download gratis brochure

Download brochure Bel direct Bel mij terug