Vastgoed management en
-beheer

Van directievoering over vennootschappen tot het vinden van huurders en het aansturen van de klusjesman. Uw vastgoedinvestering is bij ons in vaardige, vertrouwde handen.

Meer dan stenen

Investeren in vastgoed is rendabel, maar brengt ook specifieke verantwoordelijkheden met zich mee. Voor de verhuurprestaties, bijvoorbeeld. En voor onderhoud, veiligheid en administratieve processen. Want vastgoed is meer dan een stapel stenen.

Ontzorgen

Tijd, aandacht, kennis van zaken. Dat is de essentie van management en beheer van vastgoed. Met ER Capital als management- en beheerpartner heeft u nergens omkijken naar. Ontzorgen, zo noemen we dat.

Compleet beheerpakket

U vindt bij ons de vereiste expertise, betrokkenheid en sectorkennis voor een adequate uitvoering van alle management- en beheertaken die maken dat uw vastgoedportefeuille in topconditie blijft. Die taken zijn onderverdeeld in:

– Administratief beheer
– Technisch beheer
– Commercieel beheer

Waardevermeerdering

U kunt de directie en administratie van uw vastgoedportefeuille zorgeloos aan ons toevertrouwen. Daarnaast bieden we professionele ondersteuning bij het oplossen van technische problemen en organiseren we efficiënte onderhoudsprocedures. Onze inspanningen zijn gericht op waardevermeerdering. Daarom brengen we ook advies uit op het gebied van verduurzaming.

‘We houden niet van leegstand’

De waarde van uw vastgoed is sterk gelieerd aan verhuur- en gebruiksprestaties. Bij ER Capital houden we niet van leegstand. We bieden huurders en gebruikers toegevoegde waarde. Dat betaalt zich terug in de hoge bezettingsgraad van de panden die we in beheer hebben. En uiteindelijk in uw opbrengst. Dáár draait het om, in de duurzame relatie die we graag met u aangaan.

Vragen over vastgoedmanagement- en beheer?
Voor u rollen we de rode loper uit

Meer weten?

Bel of mail voor een afspraak

010 288 1446
info@ercapital.nl

De voordelen

Waarom ER Capital?

  • Persoonlijk contact en advies
  • Brede kennis, uniek netwerk
  • Betrouwbaar en discreet
  • Pragmatisch en betrokken
  • Eerlijk en transparant

Cases

Eerlijk is eerlijk, niet alles is mogelijk, wenselijk of haalbaar. Bij ons weet u één ding zeker: als we de gewenste uitkomst niet waar kunnen maken, beginnen we er niet aan. Het gaat u om resultaat. Ons ook. En de resultaten die we voor onze klanten hebben bereikt, laten we graag zien.
Case 01

“Ontzorgen, van A tot Z.”

Voor diverse Nederlandse beleggers voeren wij het volledige vastgoedmanagement en –beheer uit. We ontzorgen onze beleggers van a tot z. Bij alle vastgoedportefeuilles zijn we erin geslaagd de bezettingsgraad boven de 95% te brengen.

Case 02

“Aankoop en beheer, als partners.”

Wij investeren zelfstandig in vastgoed, maar zijn ook geïnteresseerd in gezamenlijke projecten. Zo kochten we onlangs, samen met een partner, een appartementencomplex van een projectontwikkelaar. Onze investeringspartner heeft nergens omkijken naar. Wij hebben de financiering geregeld en sturen vanuit Rotterdam het volledige beheer aan.